Handilstreytir

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

 

Produktinformation:

På togvhandilin.fo oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan togvhandilin kontaktes via vima@togvhandilin.fo

Priser:

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Tógvhandilin accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på togvhandilin er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra togvhandilin.fo udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til togvhandilin.fo om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og togvhandilin.fo er først indgået, når togvhandilin.fo ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Forsendelse:

Alle forsendelser sker via Posta. Leveringsprisen udregnes med ordrens vægt og Posta’s priser.
Posta’s priser kan ses her:
Brevpriser op til 1kg
Pakkepriser 1kg og mere

Leveringstider er som regel næste dag. Det betyder næste dag efter varen er afsendt. Efter modtaget bestilling vil der normalt gå omkring 3 dage til varens levering, givet at varen er på lager.
Da nogle ruter omfatter søfart og/eller luftfart, kan vejrforhold udskyde leveringen. Da disse forhold ikke kan kontrolleres, tager vi intet ansvar for om pakken ikke når frem til tiden på grund af vejr.

Betaling:

Kortbetaling sker via et re-direct til Nets. Kort- og bankoverførsels betalingerne er leveret af Nets. Alle deres regler er gældende ved betaling. Vi gemmer ingen oplysninger om dig eller dit kort. Vi accepterer følgende kort:

visa-jpg  Visa

mastercard-jpg  MasterCard

dankort-jpg

Dankort

 

Ved køb med disse kort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra togvhandilin.fo – eller er klar til afhentning i butik.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

For varer fra togvhandilin.fo gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor 24 måneder efter varens modtagelse og køber er forpligtet til at undersøge varen ved modtagelse.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

togvhandilin.fo har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for togvhandilin.fo ‘s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og togvhandilin.fo, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Tógvhandilin egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for togvhandilin.fo ‘s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

togvhandilin.fo afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret

Meddeler køber togvhandilin.fo, at køber har fortrudt sit køb inden 28 dage efter levering, tilbagebetaler togvhandilin.fo det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Posta – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Posta.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Tógvhandilin betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.Togvhandilin.fo drives af firmaet:

 Tógvhandilin  V-Tal: 604097

TELEFON +298 457712,

Nólsoyar Pállsgøta 7c,

700, Klaksvík,

Føroyar

 

Forbehold for ændringer:

Tógvhandilin forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk